project ijsseluiterwaarden olst is klaar

Op donderdagmiddag 29 september om 17.00 uur wordt het project in Infocentrum IJssel Den Nul officieel opgeleverd door gedeputeerde Bert Boerman van de provincie Overijssel, burgemeester Ton Strien van de gemeente Olst-Wijhe, Ben Broens vanuit Rijkswaterstaat en het provinciehoofd Herman Brink van Staatsbosbeheer in aanwezigheid van de samenwerkende partijen. Gezamenlijk wordt een toost uitgebracht op het prachtige resultaat.

Beleven van de uiterwaarden
Op zaterdag 1 oktober is er een publieksmiddag voor jong en oud. Er is een fietstocht uitgezet waarbij op verschillende punten aan beide kanten van de IJssel informatie wordt gegeven over het project IJsseluiterwaarden Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.