power of music uit heeten zoekt dirigent e

Het koor zingt zowel twee- als driestemmig, voornamelijk Nederlands- en Engelstalig. Door de jaren heeft het koor haar repertoire behoorlijk uitgebreid, wat niet wegneemt dat ze graag de uitdaging aangaan om nieuwe nummers in te studeren. Het koor repeteert op de vrijdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur. De reden dat zij op zoek zijn naar een andere dirigent(e) is dat de huidige dirigente dit niet kan combineren met haar nieuwe functie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Power of Music; heb je zin om met het koor aan de slag te gaan en heb je bij voorkeur enige ervaring als dirigent(e)? Reageer dan met je motivatie en cv naar lidykoetsie@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.