Home / archiefcentraal / poll commentaar op de scheidsrechter direct geel

poll commentaar op de scheidsrechter direct geel

Na afloop constateerde Nijhuis dat het hebben van commentaar tegen scheidsrechters weer terug is, nadat het lange tijd minder was geworden. Ook in het amateurvoetbal, zelfs in de laagste competities waar niets op het spel staat, zie je dat veel. Wij zijn benieuwd wat jullie hier van vinden. Mag een voetballer, op welk niveau dan ook, commentaar hebben op het fluiten van een scheidsrechter? Of moet een scheidsrechter weten dat er commentaar kan komen op een beslissing en moeten ze het dus maar gewoon slikken?

De stelling van deze week luidt: ‘Commentaar op de scheidsrechter, direct geel!’. Laat jouw mening horen op deze site.

[poll id=137]

Betaald parkeren
Vorige week vroegen wij de bezoekers van de website wat zij vinden van het betaald parkeren in Raalte. Maar liefst 81 procent van de deelnemers aan de poll lieten weten dat zij vinden dat betaald parkeren in Raalte nog voor Sinterklaas moet worden afgeschaft. De overige 19 procent is het daar niet meer eens.

Poll: Schaf betaald parkeren in Raalte nog vóór Sinterklaas af!
Eens: 81%
Oneens: 19%

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.