Home / archiefcentraal / pec zwolle pakt tegen ado eerste drie punten van het seizoen

pec zwolle pakt tegen ado eerste drie punten van het seizoen

Zwolle begon sterk en kreeg direct een goede kans via Holla, maar hij schoot voorlangs. Ook Ehizibue probeerde het, maar doelman Setkus bracht redding. Aan de andere kant maakte Van der Hart een fout bij een terugspeelbal, maar dat liep goed af voor de doelman. Ook Setkus maakte een fout en speelde Achahbar in, maar hij profiteerde niet. Kort voor rust kopt Marinus nog bijna de openingstreffer binnen, maar opnieuw was de doelman alert. 0-0 was dan ook de ruststand.

Kort na rust was het ADO dat op voorsprong kwam. Trybull schoot binnen op aangeven van Havenaar. Een paar minuten later werd het aan de andere alweer gelijk. Mokhtar schoot de gelijkmaker achter Setkus. Achahbar raakte even later de paal en Kanon de lat. Twintig minuten voor het einde was het opnieuw raak voor PEC en opnieuw was het Mokhtar die scoorde. Tien minuten voor het einde moest Trybull eraf met zijn tweede gele kaart. Het werd nog een hectische slotfase, maar Zwolle hield stand en is door de zege hekkensluiter af in de Eredivisie.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.