pec zwolle dieper in de problemen na verlies tegen az

Het duurde even voordat het duel echt op gang kwam in Zwolle. Hoogtepunt in het eerste kwartier was een fraaie solo van Achahbar, maar die aanval strandde. Na een klein half uur moest Thomas geblesseerd naar de kant. Dos Santos was even later bij de openingstreffer, maar Schenkeveld was alert. Toch werd het 0-1. Weghorst schoot vanuit de kluts de openingstreffer binnen. 0-1 was ook de ruststand.

Kort na rust waren Dos Santos en Vlaar dicht bij de 0-2, maar Van der Hart en de lat hielpen Zwolle. Holla was dichtbij namens de thuisploeg, maar zag Rochet redding brengen op zijn vrije trap. Even later stiftte hij ook over. In de slotfase kreeg AZ meerdere kansen om de wedstrijd te beslissen, maar dat lukte lang niet. Kort voor het einde was het dan toch raak. Debutant Til schoot fraai de beslissende 0-2 binnen en dat was even later ook de eindstand.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.