overwetering wint dankzij doelpunten van orlando rozen

De grote man aan de kant van Overwetering was zonder twijfel Orlando Rozen. De spits nam alle doelpunten voor zijn rekening. Hij begon daarmee al in de eerste minuut. Na een ruim half uur spelen kwam Albatross op gelijke hoogte, maar in de tweede helft besliste Rozen het duel met twee treffers. Na een klein uur bracht hij Overwetering voor de tweede keer op voorsprong. Vijf minuten voor tijd besliste hij de wedstrijd met een derde goal.

“Heerlijk om zo’n speler in de selectie te hebben”, zegt Overwetering-trainer Robert Slinkman. “Ik heb hem al 3 keer eerder onder mijn hoede gehad. Eerst al bij SV Colmschate, RDC en bij CJV’ers, en toen ik de mogelijkheid kreeg om hem naar Overwetering te halen heb ik daar geen moment over getwijfeld.”

Toch is de oefenmeester verre van tevreden over het vertoonde spel. “Vorig seizoen zouden we zo’n wedstrijd hebben verloren, maar vandaag (zondag, red.) winnen we door individuele kwaliteit van één speler. Daar ben ik blij mee, maar als we volgende week van Witkampers willen winnen dan zullen we echt uit een ander vaatje moeten tappen”. Overwetering miste een aantal spelers door blessures wat enkele noodzakelijke positieveranderingen tot gevolg had. De automatismen waren daardoor niet altijd vanzelfsprekend, volgens Slinkman. “Een punt was verdiend geweest, maar gelukkig schiet Orlando Rozen de ballen fantastisch binnen.” Volgens Slinkman scoorde Rozen tot nu toe nooit vaker dan 8 keer per seizoen. Nu heeft de spits na 4 wedstrijden al 7 keer het net laten bollen. “Toch fijn voor zo’n nieuwkomer van buiten het dorp”, zegt Slinkman.

Volgende week gaat de jacht op de eerste periodetitel en een mogelijk kampioenschap verder. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Witkampers. De aftrap is zondag om 14.00 uur.

Alle uitslagen in de klasse 3B op een rij:
Turkse Kracht – Eerbeekse Boys 3-1
Overwetering – Albatross 3-1
Heeten – Warnsveldse Boys 1-1
Columbia – Vaassen 3-3
Wijhe’92 – Lemelerveld 0-2
Twenthe – Sporclub Lochem 2-0
Witkampers – TKA 8-1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.