opening de kemphaan raalte

Samen met vele genodigden vierden de bewoners dit heuglijke feit. Sinds maart van dit jaar wonen 72 bewoners in hun nieuwe onderkomen. Ook wordt er vanuit locatie De Kemphaan dagbesteding geboden.  

Samenwerking
Vanuit Het Trefpunt, onderdeel van De Kemphaan, worden diverse vrijetijdsactiviteiten georganiseerd. Voor deze activiteiten is de samenwerking gezocht met, onder meer, onderwijsinstelling Landstede. Leerlingen van de opleiding gehandicaptenzorg bieden bewoners activiteiten aan. Met project ‘Samen voor de buurt’ helpen cliënten van Zozijn, RIBW en Dimence bij kleine klusjes in de buurt. Het Trefpunt biedt de mogelijkheid in de toekomst buurtactiviteiten te organiseren. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.