Home / archiefcentraal / open huis bij nieuwe woonruimten in voormalig kantoorpand markstraat

open huis bij nieuwe woonruimten in voormalig kantoorpand markstraat

SallandWonen heeft het leeggekomen kantoorpand verbouwd tot woongebouw, met acht huurapppartementen. “Dit project is een mooi voorbeeld van de innovatieve en duurzame werkwijze van SallandWonen”, laat de verhuurder weten. 

Open Huis
Om 10.30 uur overhandigt de laatste zakelijke huurder symbolisch de sleutel van het nieuwe appartement aan de nieuwe huurders van de woningen. Aansluitend op de officiële handeling is er Open Huis tot 13.00 uur. Alle inwoners van Raalte en andere belangstellenden zijn dan van harte welkom om binnen een kijkje te nemen. Alle appartementen zijn opengesteld.

Betaalbaar wonen in het centrum
Bij het ontwerp van het woongebouw is ingezet op duurzaamheid en het ontwikkelen van comfortabele en betaalbare appartementen. De appartementen, drie op de begane grond en vijf op de verdieping, zijn verschillend van grootte (47m2 tot 75 m2) en variëren in huurprijs tussen € 488.75 en € 569.77.

Alle appartementen hebben een balkon of tuintje. Vijf appartementen hebben een tweede slaapkamer. De appartementen zijn geschikt voor 1- en 2 persoonshuishoudens. Het gebouw heeft geen lift. Alle appartementen zijn verhuurd, de huurders ontvangen 3 oktober de sleutel.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.