open dag maathoeve en bouw groepshotel

Je kunt hier terecht voor een (kook)workshop, actieve spellen voor binnen en buiten én eten uit de streek. Binnenkort opent het groepshotel haar deuren met 15 luxe kamers voor een betaalbare prijs in een onder architectuur gebouwde schuurwoning.

Zondag 11 september kunt u de nieuwe bedrijfsformule bewonderen. Er worden diverse workshops getoond, er zijn heerlijke streekproeverijen en maak kennis met de verschillende relaties van de Maathoeve o.a. de  informatie over het project Duurzaam en gezond leven in Salland wat een initiatief is van Homeopathie Holten en de Maathoeve.

 

In het groepshotel in aanbouw staan de bedrijven die dit prachtige gebouw realiseren en u graag meer vertellen.

De Landwinkel, de groepsruimte, de speelschuur en het nieuwe  groepshotel in aanbouw worden opengesteld. Ook met minder mooi weer is er genoeg te zien, te proeven en te beleven. Voor de kinderen is er gezorgd voor spellen welke ook geboekt kunnen worden bij de Maathoeve. Het recreatiebedrijf bevindt zich in Heeten aan de Witteveensweg 23, 8111RP  te Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.