Home / archiefcentraal / ook gb verheugd met afschaffen betaald parkeren

ook gb verheugd met afschaffen betaald parkeren

Dat laat Jan Schokker desgevraagd weten aan Salland Centraal. 

“Dit resultaat is volledig in overeenstemming met de motie die Gemeentebelangen mede heeft ingediend. Regulering van het parkeren blijft overeind en de ondernemers dragen substantieel bij aan het afschaffen van betaald parkeren, zodat niet alle lasten voor rekening van de inwoners van Raalte komen”, aldus Schokker.

De fractievoorzitter is verheugd over de positieve opstelling van het ROV tijdens de onderhandelingen. “Hierdoor word de positie van de ondernemers in het centrum versterkt. Hiervan plukken zowel de gemeente Raalte als de ondernemers de vruchten.”

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.