ook gb verheugd met afschaffen betaald parkeren

Dat laat Jan Schokker desgevraagd weten aan Salland Centraal. 

“Dit resultaat is volledig in overeenstemming met de motie die Gemeentebelangen mede heeft ingediend. Regulering van het parkeren blijft overeind en de ondernemers dragen substantieel bij aan het afschaffen van betaald parkeren, zodat niet alle lasten voor rekening van de inwoners van Raalte komen”, aldus Schokker.

De fractievoorzitter is verheugd over de positieve opstelling van het ROV tijdens de onderhandelingen. “Hierdoor word de positie van de ondernemers in het centrum versterkt. Hiervan plukken zowel de gemeente Raalte als de ondernemers de vruchten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.