novitijd woningmarkt trekt aan

“Noem de grote steden in het Westen van het land, maar ook bv. Zwolle doet het weer voorspoedig. De landelijke regio’s en in ons geval Salland blijft daar “traditiegetrouw” in achter. Maar volgend zijn we wel, want ook hier merken wij economische vooruitgang.”

Die vooruitgang is helaas niet voor iedere woningzoeker zichtbaar. Een aanzienlijke groep woningzoekenden kan om allerlei oorzaken niet bediend worden. Bijvoorbeeld aangeboden vrije kavels en bestaande koopwoningen zijn te duur of hypotheekverstrekkers stellen (te) hoge eisen bij het verkrijgen van een hypotheek. Sociale huurwoningen zijn weinig beschikbaar of het inkomen past niet bij “sociaal”. En beschikbare woningen zijn niet passend bij de woonwensen. Denk hierbij aan senioren die graag op de begane grond willen wonen, slapen en baden. Allerlei oorzaken waardoor de doorstroming van lokale en regionale woningmarkt stokt. Wat rest voor deze groep is wachten op het juiste moment en op voor hen betere tijden.

Op een aantal van deze oorzaken hebben we helaas geen invloed. Wel kunnen we als regionaal betrokken partij(en) kijken hoe we kunnen inspelen op deze behoefte en deze ook te stimuleren. Daarmee kan de stap naar een passende woning gezet worden en wordt ook deze groep bediend.

Binnenkort in verkoop: rijwoningen vanaf ca. € 167.000,- von.
Novitijd uit Heino, ontwikkelaar van energiezuinige en energieneutrale woningen, wil graag haar steentje bijdragen en brengt dan ook binnenkort rijwoningen in verkoop. Een fraai, ruim en eigentijds woningontwerp die velen zal aanspreken, energiezuinig én ook betaalbaar is. En ook voor de individuele woonwensen is volop ruimte.

In samenwerking met Hannink Makelaars uit Raalte en Bouwbedrijf Hoogeslag uit Mariënheem wordt de woning aan de rand van Lierderholthuis aangeboden vanaf ca. € 167.000,- vrij op naam, incl. ca. 157 m2 grond. De woning heeft een volledig woonprogramma, 3 slaapkamers, vrijdragende toiletten en een ingerichte badkamer. De woonkamer vergroten of een slaapkamer op de begane grond? Ook uw eigen woonwensen kunt u verwerken en daarmee de woning passend maken én binnen uw budget.

Voor meer informatie over de woning kunt u contact opnemen met Hannink Makelaars te Raalte, 0572 – 351291.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.