nog ruimte voor extra workshops bij veldtocht olst wijhe

De organisatie van de Veldtocht Olst-Wijhe is al in volle gang. Veel verbindingen zijn al gelegd en samenwerkingen komen volop tot stand. Dat betekent dat er ook al veel aanbod is wat betreft workshops, maar er kan nog altijd meer bij.

De Veldtocht is een project, waarbij vanuit het onderwijs de verbinding wordt gezocht met andere bewoners van een woonkern of gemeente. In tien dagen moeten zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met theater, beeldende kunst, muziek en vertellers uit de omgeving.

Het basisonderwijs speelt een grote rol, maar het streven is om zo veel mogelijk mensen in de gemeente te betrekken. In de Veldtocht zal het thema ‘De IJssel’ centraal staan. Voor de Veldtocht wil projectleider Lian Kolkman graag zoveel mogelijk gebruik maken van de expertise die aanwezig is binnen Olst-Wijhe. “We willen dat verschillende doelgroepen, professionals en amateurs de gelegenheid krijgen om boven zichzelf uit te stijgen en te participeren.”

Aanmelden nog mogelijk
Om een zo divers mogelijk aanbod aan workshops te realiseren is de aanmelddeadline voor aanbieders hiervan verschoven van 23 september naar 7 oktober. Dat maakt het mogelijk dat geïnteresseerden ook nu nog kunnen deelnemen.

Wil je graag een actieve rol bij de Veldtocht door een workshop te verzorgen voor het basisonderwijs? Neem dan uiterlijk 7 oktober contact op met Lian Kolkman, via l.kolkman@uthuus.nl of 06-29946965.

Ben je op wat voor manier dan ook betrokken bij een doelgroep waarvan je denkt dat deze ook moet participeren in de Veldtocht? Laat het dan dit nog dit jaar weten, hoe eerder hoe beter.

Alle basisscholen doen mee
Een groep enthousiaste cultuurcoördinatoren vanuit het basisonderwijs heeft met Lian Kolkman het initiatief genomen om de Veldtocht naar Olst-Wijhe te halen. Alle basisscholen in Olst-Wijhe doen mee. De Veldtocht is een project van Rijnbrink mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en het Prins Bernard Cultuurfonds.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.