nieuwe sponsoren voor volleybalvereniging salvora

Powershop Raalte
Medio seizoen 2015/2016 is heren 1 volledig in het nieuw gestoken door Powershop Raalte. Inspeelshirt, wedstrijdshirt en -broek, trainingspak, softshell jack, sokken en sporttas, het ontbreekt de heren aan niets. (zie foto)

ProWork Salland
Ook ProWork Salland steunt Salvora. De wedstrijdshirts en trainingspakken van meisjes C1 (zie foto) zijn gesponsord door ProWorks, evenals de bidons van heren 1 en de Pretprofs en de bidons en inspeelshirts van dames 1. Verder is ook de zaalwacht voorzien van nieuwe bovenkleding.

Telecombinatie Fester
Dankzij Telecombinatie Fester beschikt heren 2 over een nieuw wedstrijdshirt. (zie foto)

Smulbaai Heino
Gemakswinkel Smulbaai voorziet het publiek op de tribune bij de thuiswedstrijden van dames 1 van versnaperingen. Eveneens sponsort Smulbaai de 2e prijs van de verloting: 1/5 Staatslot.

Zuivelhoeve Raalte
De Zuivelhoeve Raalte stelt bij alle thuiswedstrijden van dames 1 de 1e prijs voor de verloting beschikbaar, in de vorm van een levensmiddelenpakket.

Salvora is erg blij met de steun van het Raalter bedrijfsleven. Voor een overzicht van alle sponsoren gaat u naar de website: staging2.salvora.nl, tab ‘sponsors’. Hebt u ook belangstelling voor sponsoring? Neem dan contact op via sponsoren@salvora.nl. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.