nieuwe borden fietsverbod raalte eindelijk geplaatst

Raaltenaar Hans de Kort maakte zich al vele malen druk over de borden en het uitblijven van nieuwe exemplaren. In september van vorig jaar kreeg hij namelijk al de toezegging dat ze vervangen zouden worden.

Onduidelijk
De reden was het gebrek aan duidelijkheid op de ‘oude’ borden. Daar stond dat het fietsverbod gold tijdens openingstijden van de winkels. Een vaag begrip met het oog op de koopavonden en maandagochtenden waarop niet elke winkel open is.

Nieuwe tekst
De nieuwe borden maken duidelijk dat fietsen is toegestaan van maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 9.00 uur en op zondag (met uitzondering van koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur). Ook staat op het bord dat je op koopavonden pas vanaf 21.00 uur in het centrum mag fietsen.

Overigens is nog niet overal in Raalte het juiste bord te zien. Op diverse plekken moet de vervanging van het oude exemplaar nog plaatsvinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.