nederlands kampioenen logtenberg en kijk in de vegte gehuldigd in olst wijhe

In het bijzijn van familie en vertegenwoordigers van het sportplatform, handbalverening Sc Overwetering en PV De Kloosterruiters sprak de sportwethouder Bosch in Brasserie Op Duur in Den Nul de kampioenen toe.

Fabienne Logtenberg Nederlands kampioen Handbal
Fabienne Logtenberg uit Olst werd Nederlands kampioen met haar handbalteam Sercodak Dalfsen. De cirkelspeelster won deze titel voor de zesde keer op rij. Fabienne speelde eerder bij Sc Overwetering en HV Plus Severijn Heeten.

Esmée Kijk in de Vegte Nederlands kampioen Springen
Esmée Kijk in de Vegte mag de titel Nederlands kampioen springen 2016 aan haar naam toevoegen. Met haar pony Captain Jack wist ze dit jaar in Ermelo in de klasse Z/C het goud binnen te springen.

Trots
De gemeente Olst-Wijhe is er trots op zulke winnaars in haar gemeente te hebben. Daarom zet zij Nederlands kampioenen die binnen de normen van NOC/NSF kampioen zijn geworden graag in het zonnetje. Fabienne en Esmée, gefeliciteerd!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.