minder kinderen in salland onderzoek naar de gevolgen

In het onderzoek worden ook de zorgen die er zijn over de kwaliteit, betaalbaarheid en toekomstbestendigheid van de huidige voorzieningen betrokken. Met de uitkomsten van dit onderzoek willen besturen en gemeenten begin 2017 voldoende informatie in handen hebben om te doen wat nodig is: het maken van keuzes voor de korte en de lange termijn.

Op dinsdag 6 september is op obs Ter Stege in Olst tijdens een informatiebijeenkomst aan ongeveer 50 direct belanghebbenden de tussenstand van het onderzoek toegelicht: er is door de projectbegeleiders verslag uitgebracht van de opbrengsten tot nu toe en er werd dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen. Later op de avond is ook de aftrap gedaan voor de tweede fase van dit onderzoek, het per locatie beschrijven van de knelpunten en risico’s en die bespreken met de lokale belanghebbenden.

Een vergelijkbare bijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 september in Raalte.

Meer foto's