met mekare samen eten in de huuskamer in broekland

De dames hebben dit initiatief dit jaar voor het eerst opgepakt. Eerst wordt er groente gehaald in de pluktuin Broeklanderhof waarna er een gezonde Hollandse pot gekookt wordt. Mensen kunnen meehelpen met het koken maar het hoeft niet. Dan wordt er samen gegeten voor een kleine vergoeding van € 5 p.p. voor volwassenen en kinderen tot en met 10 jaar € 2,50 . De avonden zijn op 15, 22 en 29 september. Voor opgave kun je mailen naar heinendiny@hotmail.com. Er kunnen tot rond de 18 personen deelnemen.

Zoals Diny aangeeft is dit initiatief gebaseerd op een aantal G’s: gezamenlijk, gezellig, gezond en vooral ook gemakkelijk. Door dit initiatief is er weer een extra activiteit in de Huuskamer en kunnen bezoekers deelnemen aan deze kookactiviteit. Maar ook zijn er al gezinnetjes die gebruik hebben gemaakt van deze gemakkelijke maaltijd.

De gebruikte producten komen uit de pluktuin Broeklanderhof en eigen omgeving. Of het na september een vervolg krijgt wordt nog bezien wellicht wordt dit initiatief in Broekland omarmd en komen er meer vrijwilligers die deze activiteit willen verzorgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.