marco grootscholten 40 000ste bezoeker de tippe

Vanwege het heerlijk warme zomerweer van de afgelopen tijd heeft Zwembad de Tippe het zomerzwemseizoen verlengd. In plaats van 4 september sluiten de deuren van het openluchtzwembad op vrijdag 16 september.

Dagelijks kwamen en komen er nog steeds veel bezoekers naar De Tippe, dat als één van de weinige openluchtzwembaden nog steeds geopend is. Het leidde ertoe dat Marco Grootscholten vanmiddag om 13.15 uur als 40.000ste bezoeker het bad binnenliep.

Uit handen van Joke Derksen van Sportbedrijf Raalte en Marjon van der Werf van Stichting Vrienden van de Tippe ontving Marco een cheque voor een zwemabonnement voor De Tippe voor het volgende zwemseizoen, een bos bloemen en een leuke attentie.

Prijswinnaars ZON-aktie
Zwembad de Tippe nam ook dit jaar deel aan de ZON-zomeraktie. ZON staat voor Stichting Zwembaden Oost Nederland en is een samenwerkingsverband tussen zeventien zwembaden. Bezoekers van zwembad de Tippe konden door middel van een stempelkaart mooie prijzen winnen.

De prijswinnaars van deze aktie zijn bekend. De familie Bootsveld uit Heino heeft de hoofdprijs, een smart tv, gewonnen. De familie Nijenkamp uit Heino won een persoonlijk abonnement en mevrouw Anny Kieftenbeld uit Heino won een 12-badenkaart. Deze prijswinnaars hebben ook woensdagmiddag hun prijs en een bos bloemen ontvangen uit handen van Joke Derksen, teamleider zwembaden van Sportbedrijf Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.