luttenbergse schilderclub in elckerlyc klaar om te schilderen na zomervakantie

Diverse materialen en technieken worden beoefend; schilderen met olieverf of acryl, aquarellen of pastelkrijt, ook potloodtekenen is mogelijk. We hebben niet echt les, maar geven elkaar tips en trucs. Wat houd je er aan over? Elke week twee uur heerlijk met iets anders bezig zijn en je hoofd leegmaken, mooie zelfgemaakte kunstwerken, samen werken en koffie of thee erbij drinken en dat allemaal voor maar € 35 per half jaar.

Ook altijd in je achterhoofd gehad: “Ik wil nog eens creatief aan de slag gaan?” Talent is niet nodig, enthousiasme wel! Iedereen is welkom; jong, middelbaar of oud, man of vrouw. Kom gewoon eens buurten op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het atelier bovenin Elckerlyc.

De eerste keer kost je niets, materiaal is aanwezig. Je hoeft dus pas spullen aan te schaffen als het je echt wat lijkt. Blijf niet thuis zitten, maar doe mee!

Meer inlichtingen? Bel Jenneke van Doesburg, 06 221 789 97. Doen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.