lemelerveld wint relatief eenvoudig van heeten

Lemelerveld besliste in de eerste competitie wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Richard Smit voor rust en speelde daarna de wedstrijd beheerst uit. Na twintig minuten spelen kwamen de bezoekers nog wel op een 0-1 voorsprong, maar daarna namen de Lemelerveldenaren het initiatief. Na een half spelen scoorde Job Heerink de gelijkmaker (1-1) en een minuut erna zette Stijn Kogelman de 2-1 op het scorebord. Vlak voor rust was het opnieuw Heerink die doel trof. Ruststand 3-1.

Na de hervatting speelde Lemelerveld de wedstrijd rustig uit en Heeten had niet de kwaliteit om dit te verstoren. Eindstand 3-1.

Zondag speelt Lemelerveld om 14.00 uur uit tegen Albatross Apeldoorn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.