lemele met vierkante wielen van sportpark gagelman

Wederom verlies dus voor de mannen van trainer Riny Jansen, die de eer moesten laten aan DES. De thuisclub pakte gelijk de koppositie in 3D en is na drie speelronden nog ongeslagen. Gaat de exodus van afgelopen zomer de equipe van Riny Jansen dan toch opbreken? Natuurlijk zijn conclusies in dit prille stadium prematuur en het is mooi dat je uitgaat van eigen kracht en opportunistisch van start gaat, maar wat als je na negentig minuten met lege handen staat? Nee, het zat niet mee op Gagelman.

Remon Kleinlugtenbeld schoot in de openingsfase net naast en zag even later een kogel op de lat uiteen spatten. Door Eendracht Sterk had niet eens een kans nodig om op voorsprong te komen. Aanvoerder Pieter Rozema kreeg wat ruimte en schoot de bal fraai vanaf 25 meter achter keeper Ruan Weelink, 1-0. Tik de neus! Niet veel later profiteerde Alex Tatranov van knullig balverlies op het middenveld en flitste het scorebord naar 2-0.

Kort na de pauze was Remon Kleinlugtenbeld dicht bij de aansluiting, maar het was niet een middag om staatsloten te kopen. Het geluk ontbrak. Even later ging het licht uit. Nick Deijk kwam helemaal niet lekker uit, maar wist vanuit een lastige positie de bal toch in de verre hoek te toveren. Je moet het de volgelingen van Jansen nageven, het was niet ‘nou, voetbal maar uit, volgende week weer een kans’. Lemele bleef strijden voor dat ene doelpuntje dat overigens uitbleef. Enige tumult ontstond nadat scheidsrechter Hoving uit Arnhem zijn assistent-scheidsrechter Jan Bennink voor Jan met de korte achternaam liet staan na een buitenspelsituatie. Marc Slettenhaar aanvaardde dit gebaar maar wat graag en bepaalde de eindstand op 4-0.

Een terugtocht per fiets ingetogen en zonder uitbundig gezang. Balen na een nederlaag die te hoog uitpakt en ten onrechte suggereert dat Lemele geen poot aan de trapper kreeg op Gagelman. Bestuurslid René van der Linde zag iets waar de club mee verder kan, “complimenten voor de debutant Joël Schottert en de jonkies Tim de Lange, Bart Marsman en Stan Exel, ze hebben zich manmoedig geweerd in dit mannelijke, maar sportieve duel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.