Home / archiefcentraal / lekkerste speculaas met amandelen van overijssel bij bakkerij van der most

lekkerste speculaas met amandelen van overijssel bij bakkerij van der most

De bakker is trots op het behalen van de titel. “Het is een mooie bekroning op het werk van onze bakkers. Al bijna dertig jaar maken zij, met passie voor het vak, onze producten. Als je dan een bakwedstrijd wint en ook nog de lekkerste speculaas van Overijssel bakt, dan mag je als bakker maar ook als eigenaar trots zijn”, aldus Mark van der Most, mede-eigenaar van de bakkerij.

De wedstrijd werd georganiseerd door Back Beko Nederland, de landelijke inkoopvereniging binnen de bakkerijbranche. In totaal zijn 250 speculaasproducten gekeurd. Wie de lekkerste speculaas van Overijssel wil proeven kan terecht bij de winkels van Bakkerij van der Most in Lemelerveld, Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Ommen en Raalte.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.