Home / archiefcentraal / kwiek beleeft kansloze eerste wedstrijd tegen voc

kwiek beleeft kansloze eerste wedstrijd tegen voc

Kwiek begon helemaal niet onverdienstelijk en kon redelijk mee met het spel van de dames uit Amsterdam. Na twintig minuten spelen stond het 8-9. Een fase later ging het echter mis voor de dames uit Raalte, nog voor rust liep VOC uit naar een voorsprong van 10-15.

Na rust moest Kwiek alle zeilen bijzetten om nog tot een positief resultaat te komen. Het waren echter de dames uit Amsterdam die doordenderden. Zo stond het na 22 minuten in de tweede helft 13-26. Alleen een houdini-act zou de dames van Kwiek nog kunnen helpen. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 16-32. 

Johan Wolff maakte weer prachtige foto’s. 

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.