Home / archiefcentraal / kokkiebikes organiseert hellendoornse bossentocht

kokkiebikes organiseert hellendoornse bossentocht

De routes bestaan grotendeels uit slingerende singletracks met verrassend veel hoogtemeters over o.a. de Hellendoornse- en de Eelerberg en door de rivierduinen langs de Regge.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om op bepaalde punten te kiezen voor makkelijke of moeilijke paden, ook wel de “chicken- en dangerroads” genoemd. Zo komen ook de veeleisende bikers aan hun trekken op de steile beklimmingen, snelle stuurstukken en pittige afdalingen. Een deel van de tocht leidt door gebieden die normaliter niet toegankelijk zijn. Grijp daarom je kans om enkele unieke singletracks te ontdekken.

De toertocht wordt met drie sterren door de NTFU gewaardeerd, de hoogste waardering van de NTFU. Onderweg zijn er verzorgingsposten om aan te sterken en bij pech onderweg zal de organisatie er alles aan doen je weer op de fiets te krijgen. Na afloop is het mogelijk om onder het genot van een hapje en drankje na te praten over de tocht met je fietsmaten.

Er wordt gestart tussen 09:00 en 10:30 uur vanaf Theeschenkerij en Minicamping De Huttert, Nieuwe Twentseweg 3 in Luttenberg. Het inschrijfgeld voor de tocht bedraagt €5,- voor NTFU-leden en €7,- voor niet-leden.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.