kinderen de linderte vergapen zich aan landbouwvoertuigen

De kinderen mochten natuurlijk een kijkje nemen en zagen met eigen ogen hoe klein dan de klasgenoten leken die voor en naast de voertuigen stonden. Dat je als kind, en zelfs de juf, gewoon kan staan in een band van de grote tractor. Hoe belangrijk het is om oogcontact te zoeken in het verkeer.

De kinderen waren onder de indruk en vonden het een geweldige ervaring. Deze leerzame dag heeft geleid tot veel meer begrip over en weer. Van de kinderen richting de chauffeurs en vice versa.

“Geweldig,  de samenwerking tussen de Linderte en met name de verkeersouders, de gemeente Raalte en de loonbedrijven. Alle drie de deelnemende loonbedrijven rijden dagelijks over de Richterambtweg langs het schoolgebouw van de Linderte. Enorme waardering voor deze loonbedrijven dat zij belangeloos deze voorlichting wilden verzorgen.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.