kidsprogramma sallandse wandel vierdaagse in olympische sferen

Daarbij denkt de organisatie niet alleen aan de zomerspelen maar ook aan de Paralympics, waar Nederlandse sporters een prachtige oogst behaald hebben. Zowel onderweg als op het start-finishterrein zijn er weer volop activiteiten georganiseerd. Nieuwe elementen voor de kinderen dit jaar zijn hindernissen op het parcours, het spel ‘Raad de Sporter’ en het maken van een graffiti wall. Kidsroutemakers Peter Schulkes en Toon Geertman hebben dit jaar tevens vernieuwende elementen toegevoegd aan het parcours met een gemiddelde afstand van 8 km per dag.

De vertrouwde elementen zijn ook nog steevast onderdeel van het kidsprogramma. Echte Bakker Jorink is present met dagelijks verse sportbroodjes, waarvan het recept in 2010 speciaal voor de kids is samengesteld. Nieuwkomer supermarkt Dirk Raalte heeft het SW4D Kidsprogramma omarmd en zorgt voor gezonde vitamientjes op de routes. Traditiegetrouw zijn ook weer de nodige prijzen te winnen op de vrijdag voor de vierdaagselopers met o.a. de Rabokluis met € 50,- en een nieuwe fiets van Kruiper Tweewielers.

Meer informatie en inschrijven via staging2.sw4d.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.