kachel fm maakt zich met legertruck op voor feestweekend

Drie dagen lang live radio maken vanuit een weiland in Hoonhorst, dat is wat twaalf vrienden al sinds 2005 jaarlijks doen. Elk jaar een stapje groter, maar toch weten ze de oude piratensfeer te behouden. In het weekend van vrijdag 16 september t/m zondag 18 september zal het feest voor de twaalfde keer worden gehouden. Er zullen optredens zijn van Kisjeskearls, The Classics, Evening Stars en New Four.

Legertruck
Elk jaar heeft de organisatie van Kachel FM een bijzonder promotievoertuig. Afgelopen jaren hadden ze onder meer een monstertruck en een limousine. Dit jaar is het thema: Kachel FM doet ’t Russisch an. Met een knipoog hiernaar hebben de heren een heuse legertruck gekocht waar wij eerder al over schreven.

De truck is aan een flinke opknapbeurt onderworpen, waarbij hij zwart is gespoten en voorzien van Kachel FM bestickering. De truck heeft inmiddels al mee gedaan aan de trekkertrek in Lierderholthuis en is door de Mud-mania in Lemelerveld gekomen.

Live radio
Geïnteresseerden kunnen natuurlijk het evenement bezoeken, maar het hele weekend is ook live te volgen via internet. Op kachelfm.nl en via de Android app kan vanaf de vrijdag gratis live meegeluisterd én gekeken worden.

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en is gratis te bezoeken, behalve op de zaterdagavond (5 euro entree). Kijk voor meer informatie op kachelfm.nl of facebook.com/kachelfm.

Foto’s: Pim Haarsma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.