jonge ondernemer uit broekland start nieuwe motorzaak in zwolle

De afgelopen jaren heeft Joost de opleiding Motorfietstechniek gevolgd aan het TT-instituut in Assen. Met de ronkende motoren op het circuit op de achtergrond leerde hij de ins en outs van alles wat met motorfietsen te maken heeft en recent behoorde hij tot de eerste lichting geslaagden.

Tijdens zijn stage ontstond het plan om na zijn opleiding een eigen zaak te beginnen. Toen de kans zich voordeed een deel van het pand van zijn stagebedrijf te huren, hoefde Joost niet lang na te denken.

Bij Dr. Gas kun je terecht voor reparaties, onderhoud, in- en verkoop van alle soorten motoren, maar ook voor blokrevisies, onderhoud en reparaties van bromfietsen. Het bedrijf is gevestigd aan de Telfortstraat 16a in Zwolle. Meer informatie is te vinden op de website staging2.drgas.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.