jeugd schaaklessen raalte

Er wordt begonnen met drie lessen waarin de belangrijkste regels worden uitgelegd. De instructie is steeds kort; het geleerde wordt direct geoefend. Na de eerste drie lessen volgen nog vijf lessen met aanvullende oefeningen. Er worden dan al direct echte partijen gespeeld, compleet met schaak en schaakmat.

Heel snel gaan kinderen ervaren dat schaken heel uitdagend is en gaan het spel meer en meer waarderen. Hoe meer geoefend wordt hoe interessanter het spel wordt. Om die reden hebben de schaaklessen, die in het verleden gegeven zijn, meerdere jeugdleden opgeleverd. De Schaakclub Raalte beschikt sinds drie jaar over een gezonde jeugdafdeling.

De gratis lessen zijn steeds op dinsdagmiddag, van 15.45u tot 16.45u, op Basisschool “Oostenwind”, in Raalte. De eerste les is op dinsdag 27 september, a.s.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via E-mail: j.mocking@vodafonethuis.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.