italiaanse lavinia zoekt met spoed gastgezin in salland

Lavinia brengt een stukje cultuur met zich mee naar Carmel College Salland in Raalte en haar gastgezin. Daarnaast wordt zij een belangrijk onderdeel van de school en haar gastgezin. Immers, er is geen betere manier om een ander land, de taal, de mensen en hun gewoontes te leren kennen dan deel te nemen aan het dagelijkse leven hier in Nederland.

Karate
Lavinia is voor een jaar in Nederland. Dit houdt in dat zij het gehele schooljaar bij een gastgezin in Nederland zal verblijven en naar Carmel College Salland zal gaan. Wat je echt moet weten over Lavinia is dat zij graag karate doet, leest, en tot slot graag videospelletjes speelt.

Voel je er iets voor om gastgezin te worden voor Lavinia? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Arie, Regio Coördinator uit de regio Raalte via telefoonnummer 06-13951776 of stuur een email naar arie.bol@kpnmail.nl. Ook kun je direct via het hoofdkantoor van Travel Active contact opnemen met het High School Holland team via 0478-551900 of via highschoolholland@travelactive.nl.

Op Travel Active’s website staging2.travelactive.nl/high-school-holland kun je nog extra informatie vinden over het programma.

 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.