invalide man uit raalte heeft botbreuken in gezicht na mishandeling en overval

Dat meldt RTV Oost.

Het geweldsdelict vond rond half vier vrijdagmiddag plaats aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino. Omwonenden hebben geschokt gereageerd op het voorval, maar weinig mensen hebben gezien wat er gebeurd is. “Veel mensen waren aan het werk, andere waren nog op vakantie”, aldus een buurtbewoner.

Getuigenoproep
Laf en schandalig noemen veel buren de overval en mishandeling. “Die dader mag hier niet mee wegkomen, hoe kun je zo’n kwetsbaar iemand dit aandoen. Hij moet gepakt worden”, aldus een andere aanwonende van de Hondemotsweg.

De politie heeft inmiddels een herhaalde getuigenoproep gedaan om de dader te vinden. Het gaat om een man tussen de 20 en 30 jaar met een tenger postuur en sluik donker haar. Hij is tussen de 1.70 meter en 1.75 meter groot en reed op een nette damesfiets.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.