Home / archiefcentraal / in beeld vroeg uit de veren voor de vlooienmarkt

in beeld vroeg uit de veren voor de vlooienmarkt

De vlooienmarkt is naast de pony- en paardenjaarmarkt een publiekstrekker van de eerste orde. Vele tienduizenden koopjesjagers gaan al vroeg op pad, want vanaf 06.00 uur mochten de 340 standhouders al beginnen met opbouwen. 

De markt was aanvankelijk alleen op het Dorpsplein maar door de jaren heen werd de Dorpsstraat, de Holterweg, de Herfkensstraat, de Koopmansstraat, de van Walbekestraat tot marktterrein omgedoopt. Dat moet ook wel, want hoe raak je anders die 2 kilometer kraamlengte kwijt?

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.