hof van salland wint zoover award orange

Binnen de categorie Beste Vakantiepark Nederland zijn slechts achttien awards uitgereikt. Patricia Smeets van Hof van Salland: “Dat we uitgenodigd werden voor de uitreiking, betekende al dat we bij de tien beste parken hoorden. En dat we dan zelfs de derde plek halen, is natuurlijk helemaal fantastisch.”

Hof van Salland is een kleinschalig park met luxe vrijstaande villa’s. Een plek waar gasten kunnen genieten van rust, ruimte en comfort. “Dat die insteek erg gewaardeerd wordt, horen we vaker, maar het is ontzettend leuk om dat met deze award nog eens bevestigd te krijgen. Met extra dank aan alle gasten die de moeite nemen om een review te schrijven”, aldus Smeets.

Zoover
Op de reviewsite Zoover laten gasten hun beoordelingen over een accommodatie achter. Dit helpt andere consumenten bij het selecteren van hun vakantiebestemming. Elk jaar worden op basis van deze reviews de Zoover Awards uitgereikt, waarbij de beste en populairste accommodaties met een Award beloond worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.