heino verliest ondanks goede eerste helft

De oefenmeester vond 5-3 ook geen uitslag die recht deed aan de wedstrijd. “De dingen die we in de eerste helft wel goed deden, lukten in de tweede helft niet meer”. Al snel in de tweede helft kreeg Quick een discutabele strafschop mee. “Dit was een situatie waarbij de ene scheidsrechter wel voor een handsbal fluit en de andere niet.” De kans werd benut door de spits van Quick waardoor de stand weer werd gelijk getrokken: 2-2.

In de slotfase wist Quick de wedstrijd naar zich toe te trekken door in de 80e minuut de 3-2 te scoren. Lang kon de ploeg echter niet van de voorsprong genieten, want Robin Gerritsen scoorde ongeveer 5 minuten voor tijd de 3-3. Ondanks dat Heino trachtte de score gelijk te houden, waren het twee verdedigende fouten die er voor zorgden dat Quick de wedstrijd kon beslissen: 5-3.

Volgende week zondag speelt Heino de uitwedstrijd tegen STEVO, aftrap om 14.00 uur.

Alle uitslagen in de klasse 1E:
Germania – Alcides 1-0
Rohda Raalte – STEVO 2-3
Tubantia – Orion 2-1
BVC’12 – Rigtersbleek 2-2
SC Bemmel – Longa ’30 2-1
TVC’28 – De Zweef 0-3
Quick 1888 – Heino 5-3

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.