go ahead eagles in laatste kwartier onderuit tegen vitesse

Go Ahead liet zich goed zien in het begin van de wedstrijd en was via Antonia en Schenk dreigend. Aan de andere kant bracht Zwarthoed redding op een schot van Foor. De Kogel kopte over namens Go Ahead en Van der Werff was het dichtstbij. Hij schoot uit een vrije trap net naast. Even later was Groenbast alert en kopte de bal van de lijn. Duits probeerde het nog namens Go Ahead, maar zag Room redden. De ruststand was even later 0-0.

Vitesse was de betere ploeg aan het begin van de tweede helft. Baker en Kashia hadden het vizier echter niet op scherp en Zwarthoed was alert bij een vrije trap van de Arnhemmers. Even later redde hij ook op een schot van Foor. Een kwartier voor het einde was het raak voor de thuisploeg. Van Wolfswinkel benutte een strafschop na hands van Fischer. Kort erna was het al 2-0 door een pegel van Baker. Daarna gebeurde er weinig meer in Arnhem en dus gingen de drie punten naar Vitesse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.