gewoon carolien genezing

Ziekte van Lyme, is een infectieziekte die veroorzaakt wordt door diverse varianten van de Borrelia-bacterie. Teken en andere dieren dragen soms deze bacteriën bij zich. Een mens kan dus door contact met deze dieren met de ziekte van Lyme geïnfecteerd worden. Volgens het rijksinstituut van volksgezondheid en milieu krijgen ongeveer 2 op de 100 mensen de ziekte van Lyme na een tekenbeet, zo’n 25.000 mensen per jaar. Per jaar zijn er 1000 tot 2500 mensen die langdurig klachten houden. Het ziektebeeld van de ziekte van Lyme is wisselend, niet iedereen krijgt dezelfde klachten. De ziekte van Lyme kan zich uiten in: Een verkleuring van de huid op de plek van de tekenbeet, koorts en eventueel spier- en gewrichtspijn, gewrichtsklachten, huidklachten, zenuwklachten of hartklachten. Dat kan ernstige vormen aannemen. In de behandeling is natuurlijk eerst het vernietigen van de ziekteverwekkers belangrijk. Tegelijkertijd dient het lichaam, de lichaamssystemen en niet actieve lichaamsdelen weer geactiveerd en opgebouwd worden. Dit geeft voor elk geïnfecteerd mens een eigen weg om te bewandelen. Zo mooi om te ervaren en lezen dat steeds meer mensen die behoorlijk ‘last’ hebben gehad  van deze ziekte door deze opbouw en door hun veranderde gedachtengang, en daardoor meer positieve en andere levensvisie en scheppingskracht weer volledig gezond verklaard zijn!

In Afrika zijn er veel kinderen die met HIV zijn geboren. Hiv is het virus dat aids veroorzaakt. Aids is een ernstig syndroom dat – zonder behandeling  – een dodelijke afloop heeft. Hiv breekt stap voor stap de afweer af die mensen van nature hebben tegen ziekteverwekkers. Je spreekt van aids, als het afweersysteem zodanig verzwakt is door hiv dat het allerlei virussen en bacteriën niet meer te baas kan. Iemand met aids wordt steeds zwakker en vatbaarder voor zeldzame infectieziekten en kwaadaardige aandoeningen. Tot nu toe was het zo dat iemand met hiv zonder behandeling uiteindelijk aan de gevolgen van aids zal overlijden. Tijdige behandeling met hiv-remmers kan voorkomen dat de hiv-infectie een dodelijk beloop heeft in de vorm van aids. In Afrikaanse weeshuizen is weinig tot geen geld aanwezig voor deze dure medicijnen. Zij eten, drinken, spelen, zijn niet gericht op detoekomst of ziekte,maar leven hun leven bij de dag.  De met HIV geïnfecteerde kinderen zijn als het ware aan hun lot overgelaten. Het immuunsysteem van een steeds groter aantal van deze kinderen blijkt uit onderzoek sterker dan het HIV virus. Zij blaken van levenslust en gezondheid. Deze kinderen kunnen – zoals we nu kunnen inschatten- nooit meer ziek worden van een virus of bacterie. 

Elke keer weer besef ik dat wij mensen veel meer kunnen dan wij denken. We zijn zo sterk.  

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.