geslaagd tuigpaardenconcours in luttenberg

Geweldige was de strijd om het VTN Kampioenschap voor vierjarige tuigpaarden dat gewonnen werd door Bommelsteyns Hubert (fokker Piet Lelieveld uit Leidschendam) van Jaap van der Meulen met Lambertus Huckriede.

Het VTN Kampioenschap tuigpaarden gereden onder het zadel was voor de bijzonder actievol optredende Diesel (v.Unieko) van Egbert Kruiswijk met Sabrina Melotti. Bij de fokmerries was er ook een sterke kopgroep. De allerbeste werd de geweldig optredende Wendelrose (v.Manno) van Jan Vink met Mark de Groot. Aansluitend aan de rubriek “fokmerrie’s”, werd Geert Jansman gehuldigd en benoemd als erelid.

Geert Jansman trad af als voorzitter en daarmee ook uit de bestuurlijke functies in de paardensport, waarvoor hij zich ruim 50 jaar heeft ingezet. Geert Jansman heeft altijd toekomstgerichte visie en ontwikkeling nagestreefd en in die context kreeg hij onder andere als afscheidscadeau een “Geert-Jansman-Bokaal”, die ieder jaar met zijn naam wordt uitgereikt aan de best presterende fokmerrie op het tuigpaardenconcours in Luttenberg.

Voor de Young Riders stond de finale van de competitie op het programma. De dagwinst en de overall winst was voor Dieni II van Janus Plaisier met Mieke ter Schure. Daarnaast waren er nog diverde rubrieken die veel waardering oogsten, zoals Troyka- en Klavertje drie aanspanningen. 

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde 13 editie van het Tuigpaardenconcours. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.