gerlant nog meer schuldsanering shit

“Jouw stuk van die mevrouw in de sanering komt heel bekend voor, ik zit zelf ook noodgedwongen in de wsnp nadat het gkb (gemeentelijke krediet bank) het na drie jaar nog niet voor mekaar heeft kunnen krijgen om mij schuldvrij te krijgen. In plaats daarvan hebben ze mij (omdat ze mijn rekeningen beheerden en ik er geen overzicht op had, want kreeg geen afschriften en zij dus niet wisten of ze mijn verzekering betaalden of de boete daarop) er nog een schuld van €4000,- bovenop weten te krijgen.” 

“Toen ik dus voor de rechter stond bleek het gkb dat dus niet te kunnen verklaren en volgens hun papieren was ik die €4000,- aan mezelf schuldig! Maar omdat die prutsers de boel niet op orde hebben moest ik na drie jaar weer een traject aan van drie jaar volgen, genaamd wsnp en wordt inderdaad ook heel erg in mijn nek gehijgd dat ik moet werken, terwijl mijn psycholoog van Dimence aangeeft dat dat op dit moment geen optie is (soort van pleinvrees, niet tegen drukte kunnen en zelfs op 34 jarige leeftijd angstig zijn om alleen naar de supermarkt te gaan).

“Die verklaring was niet genoeg en dus moest ik ook nog langs mijn huisarts, die heeft mij een brief meegegeven dat hij die verklaring niet mag schrijven, want hij is niet ‘objectief’. Dus moet ik met dat kleine beetje verklaring wat ik met mijn begeleider heb geschreven en hetgeen wat mijn bewindvoerder bepleit hopen op een goede uitkomst, want ik snap mevrouw hartstikke goed , af en toe word ik van de taal van de rechtbank zo bang dat ik niet eens meer naar buiten of uit het raam durf te kijken. Het is gewoon een deprimerende situatie, want er wordt gewoon in principe gedreigd (gechanteerd) door de rechtbank.”

Één van de reacties de afgelopen dagen uit Salland, ik kan alleen maar tegen deze mensen zeggen, neem contact op met MEE. Een onafhankelijke landelijke organisatie die jullie helpt bemiddelen tussen overheidsinstanties. Voor Salland is dat dan MEE IJsseloevers. (http://mee-veluwe-ijsseloevers.nl/contact) Bij navraag vertelden zij mij steeds meer van dit soort ellende tegen te komen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.