gemeenteraad raalte gaat in gesprek met inwoners

Tijdens deze avond hebben inwoners de gelegenheid om ideeën of wensen in te brengen, alleen luisteren kan natuurlijk ook. Op deze manier haalt de gemeenteraad op wat leeft en speelt in Raalte.

Waar kun je over pitchen?
Over jouw rol als mantelzorger, over onderwerpen die leven in jouw straat of verdere omgeving, over een succeservaring die je als voorbeeld wilt delen met anderen. Of een uitdaging die je samen met de gemeente wilt aangaan. Breng dit onder de aandacht en ga erover in gesprek met de gemeenteraad.

Locatie
De bijeenkomst voor Raalte is op dinsdag 11 oktober aanstaande in het Carmel College Salland, locatie Havo/VWO, Hofstedelaan 4 in Raalte

Programma
20.00-21.30 uur
Welkom door burgemeester Dadema.
Inwoners pitchen in twee minuten hun onderwerp.
Inwoners en raadsleden wisselen van gedachten op basis van de pitch.
21.30-22.00 uur
De verzamelde onderwerpen worden van een prioriteit voorzien door alle aanwezige inwoners van Raalte. Aan het eind van de bijeenkomst hoort u van de burgemeester hoe er een vervolg wordt gegeven aan de onderwerpen die tijdens deze avond zijn ingebracht.
22.00 uur
Informele afsluiting met een drankje.

Opgeven om te pitchen
Wil je tijdens deze avond jouw idee presenteren? Je mag het onderwerp alvast laten weten via griffie@raalte.nl. Omschrijf hierbij kort het idee dat je wilt presenteren. Ook op de avond zelf kun je nog doorgeven of je wilt pitchen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.