gemeente doet onderzoek naar verbetering centrum raalte

Uit het rapport van Dynamis blijkt dat in bijvoorbeeld de gemeente Raalte veel winkels leegstaan, een probleem dat bij de Raaltenaren uiteraard al veel langer bekend is. Het onderzoeksbureau stelt dat het nog wel even duurt voordat deze winkels weer gevuld zullen zijn. Klik hier om het artikel van donderdag te lezen.

Onderzoek naar verbetering centrum
De gemeente Raalte ziet het probleem van hun dorpscentrum en doet dan ook onderzoek. “Samen met het ROV, winkeliers en vastgoedeigenaren onderzoeken we op welke wijze we gezamenlijk de kwaliteit van het centrum kunnen verbeteren qua uitstraling, beleving, bereikbaarheid en gebruiksgemak bij het parkeren en het binnenhalen van nieuwe winkels en winkelformules.”

Betrokkenheid bewoners en gebruikers
Bewoners en gebruikers van het centrum worden bij het uitwerken van ideeën en voorstellen opgeroepen om betrokken te zijn. “Met een breed pakket aan concrete maatregelen houden we het centrum van Raalte aantrekkelijk voor het winkelend publiek uit de regio en hopen we leegstand van winkelpanden tot een minimum te kunnen beperken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.