foutje op verkeersbord bij laag zuthem snel hersteld

De weg wordt veel gebruikt als sluiproute tussen Zwolle en Laag Zuthem. Een wijkagent plaatste een foto op Twitter om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat alleen auto’s die naar de boerderijen gaan, gebruik mogen maken van de weg. Maar het nieuwe bord heeft geen rekening gehouden met landbouwvoertuigen.

Gerlant Zielman zag het bord en besloot direct contact op te nemen met de gemeente Raalte. “Helaas is op het nieuwe bord de tekst voor landbouwverkeer en aanwonenden veranderd in bestemmingsverkeer. Daardoor mogen doorgaande tractoren naar Zwolle er ook niet meer langs en moeten die nu weer over de parallelweg N35 (tussen alle schoolgaande jeugd door) naar Zwolle of via de woonwijk Zwolle-zuid.”

De gemeente begreep het probleem gelijk en gaat het bord aanpassen. Maar de waarschuwing van de wijkagent voor sluipverkeer blijft natuurlijk staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.