feestweek ter ere van heropening trefpunt laag zuthem

Het programma begint die 10 september om 14.00 uur met een receptie, waarna Wagenmans de officiële openingshandeling zal verrichten. Ook burgemeester Martijn Dadema is daarbij van de partij. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. ’s Avonds om 20.00 uur begint een feestavond voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar. Vanaf 22.00 uur zijn de volwassenen welkom. The Hanging DJ’s staan achter de draaitafels.

Maandagavond 12 september presenteert de plaatselijke schietvereniging zich in het Trefpunt. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Natuurlijk mogen de bezoekers ook zelf schieten. Inloop vanaf 20.00 uur. Dinsdagavond 13 september staat in het teken van fitness/yoga. Om 19.30 uur verzorgt Ionna Karkantzia een introductie over groepsoefentherapie en om 20.30 uur verzorgt Herman Tichelaar een aantal ontspanningsoefeningen. Zelf een handdoek/matje meenemen.

Het programma gaat woensdag 14 september vanaf 10.00 uur verder met een koffieochtend. Daarbij zijn er ook verschillende oude foto’s te zien. Om 15.30 uur start een filmmiddag voor de basisschooljeugd. Eerst met de film ‘Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos’ (voor groep 1 tot en met 3), waarna er om 17.00 uur een maaltijd wordt geserveerd voor alle kinderen (groep 1 tot en met 8). Om 18.00 uur begint voor groep 4 tot en met 8 de animatiefilm Zootropolis.

Donderdagavond staat er een filmavond op het programma. Ladies only overigens. Om 20.00 uur begint de film ‘Familieweekend’, een feelgood komedie uit 2016. Vrijdagochtend 16 september is er vanaf 10.00 uur ‘Muziek op schoot’. Daarnaast staat de langste houten treinbaan van Nederland opgesteld. De feestweek wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met een café-avond. Er is gelegenheid om te biljarten en/of te klaverjassen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.