feestelijke open dag poort van het vechtdal

De laatste jaren heeft de Poort van het Vechtdal opvallende ontwikkelingen doorgemaakt. De Kromme Kolk werd als nieuw natuurgebied ingericht, op de dijk ontstond bij de camping Vecht & Zo een heus Dijkmoment en onlangs is de Poort verfraaid met het kunstwerk in de vorm van een heuse Armada van de internationaal befaamde beeldentuin Anningahof.

Al met al reden voor een kennismaking met de Poort van het Vechtdal. Onder deskundige leiding onderneem je een boottochtje naar Vechterweerd, een wandeling naar Anningahof, bustoer langs de historische Vecht en de open dag van het nieuwe kantoor van het waterschap. Of je stapt gewoon met het hele gezin in de kano om de buurt te verkennen.

Koffie, limonade en een Vechtdallekkernij staan voor je klaar vanaf 13.00 uur.

Om 13.00 uur gaan de eerste excursies van start, te voet, op de fiets, per bus en per boot. je krijgt een kaart mee.

Zaterdag 17 september
Camping Vecht & Zo
Hessenweg 14, Zwolle
Aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.