feestelijke open dag hoeve wetermans in olst

Voormalig huisarts Gerrit vertelt: “Ik merkte in mijn werk dat er een grote behoefte is aan plekken om tot rust te komen en jezelf te hervinden. Vanuit die gedachte zijn we Hoeve Wetermans begonnen.” Gasten die verlangen naar rust en een geïnspireerd leven zijn welkom om er een week te verblijven. Er is ruimte voor verstilling, ontmoeting en meditatie, maar ook voor fietsen, wandelen, musiceren, het bereiden van vegetarische maaltijden, het voeren van de kippen en werken in de moestuin.

Dankzij het gezamenlijke onderhoud van de Hoeve zijn de verblijfkosten laag. Ook worden er themaweken georganiseerd, die in het teken staan van spiritualiteit en zingeving.

In de voormalige koeienschuur zijn twee zitgedeeltes, een riante keuken, een bibliotheek en zeven tweepersoonskamers gerealiseerd. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, heeft het echtpaar veel meubels via Marktplaats aangeschaft. Afrikaanse elementen in het interieur herinneren aan de tijd dat de familie Coes in het buitenland woonde. De oude deel heeft zijn authentieke balken behouden.

De open dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Hoeve Wetermans is te vinden aan de Diepenveenseweg 17 in Olst. Er worden rondleidingen gegeven en Esther en Gerrit Coes zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Voor verdere informatie zie staging2.hoevewetermans.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.