eerste zwemcertificaten aan peuters uitgereikt bij zwembad tijenraan

Deze kinderen zijn helemaal watervrij en klaar om in te stromen in de ‘echte’ zwemles. Hoewel het baby-peuterzwemmen al jaren wordt aangeboden in zwembad Tijenraan, is het nu voor het eerst dat er ook een certificaat wordt uitgereikt.

In een waterrijk land als Nederland is het van groot belang dat kinderen op jonge leeftijd leren zwemmen. Vertrouwd raken met water vanaf de baby-peuter leeftijd is een belangrijke eerste stap.

Het water heeft bovendien een positieve invloed op de motorische ontwikkeling, coördinatie en ademhaling van jonge kinderen. Baby-peuterzwemmen is een populaire activiteit, wekelijks komen ruim 200 ouders met hun baby of peuter naar zwembad Tijenraan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.