eerste fase renovatie angeli custodes succesvol afgerond

Het voormalige ziekenhuis wordt door Zorggroep Raalte al tientallen jaren gebruikt als woonzorglocatie voor senioren met somatische en psychogeriatrische problemen. In nauwe samenwerking met verhuurder Woningstichting De Veste is speciaal voor deze doelgroep een comfortabele en sfeervolle woonomgeving gecreëerd. Zo kunnen bewoners door speciale technologie vrij door het gebouw bewegen en zijn belevingshoekjes ingericht die de sfeer van vroeger uitademen. Gasten van zorghotel Alleliefs kunnen op Angeli Custodes op comfortabele wijze overnachten in één van de ruime appartementen.

Naast de achttien zorgappartementen is in deze eerste fase ook de boerderij op het erf verbouwd tot landelijke dagbestedingslocatie.

In de tweede fase van de renovatie worden nog eens achttien ruime zorgappartementen gerealiseerd. Ook wordt de grote ontmoetings- en recreatiezaal (de RIK) verbouwd en worden aparte ruimtes voor o.a. wellnessactiviteiten en fysiotherapie gemaakt. Angeli Custodes blijft haar karakteristieke en historische uitstraling behouden.

De eindoplevering staat gepland voor begin maart 2017. De bouwactiviteiten worden uitgevoerd door hoofdaannemer Gebr. Meijer Bouwbedrijf B.V. uit Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.