dubbeldam csi salland een concours waar alles begint

“Een evenement als CSI Salland is ontzettend belangrijk voor ons, ruiters. Het is een concours waar alles begint, waar nieuwe combinaties ontstaan en gemaakt worden. Als deze concoursen wegvallen, valt de basis weg en dan gaat het niveau topsport omlaag. De amateur kan van een geweldige ambiance proeven en voor een professional is het een ideaal concours om jongere paarden op te leiden en een ouder paard dat een tijd geen wedstrijd heeft gesprongen weer aan de gang te krijgen. Ik heb een groep jonge paarden van zeven- en acht jaar die ik meeneem naar Mariënheem. Ze zullen allemaal een klasse omhoog gaan. Ik kijk er naar uit”, vertelt Jeroen Dubbeldam.

Ingeschreven hebben ook de olympische ruiters Jur Vrieling, Marc Houtzager, Gerco Schröder en Leopold van Asten voor Nederland, maar ook Rolf-Göran Bengtsson en Henrik Von Eckermann uit Zweden en de Portugees Mario Wilson Fernandez. De deelnemers komen vanuit de hele wereld om een greep te doen in de prijzenpot van maar liefst 100.000 euro, van Thailand tot Amerika, van de Arabische Staten tot Finland.

CSI Salland biedt internationale springsport tot en met 1.45m niveau. Eén van de hoogtepunten is de Roelofsen Horsetrucks Grote Prijs op zondagmiddag 15.00 uur. De toegang is elke dag gratis. Ga naar staging2.csisalland.nl voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.