dansgroep ralda sluit wereldreis 2016 af in dijon

Nederlandse folklore
Op reis vertegenwoordigt Dansgroep Ralda de Nederlandse folklore. De meeste Nederlanders hebben de neiging om niet zo trots op onze folklore te zijn, maar in het buitenland vinden ze het geweldig! En bij Ralda natuurlijk ook. Maar wat wil je ook met een podium vol Volendamse, Sallandse of Raaltese kostuums: dat is één grote ansichtkaart. Kom een keer kijken en oordeel zelf! Je kunt ze ook dichter bij huis komen bekijken. Optredens in Nederland bestaan dan juist vooral uit dansen uit de rest van de wereld, altijd inclusief bijbehorende kostuums.

Dikke skik
Op reis met Ralda betekent vooral dikke skik. Die pret begint al bij de repetities waar sommige mensen elkaar pas voor het eerst zien. Je kunt je bij Ralda namelijk op een projectlijst laten zetten om mee te gaan op reis zonder dat je lid bent. Iedereen die kan dansen of muziek maken is van harte welkom!

Ga mee op reis
Na de repetities zijn de reizen natuurlijk waar het om gaat. Naast het dansen en het muziek maken wordt er veel gelachen en gefeest en natuurlijk is er altijd ruimte voor het leren kennen van het land en de mensen waar je bent. In Brazilië en de Verenigde Staten verbleef de groep bijvoorbeeld in gastgezinnen, wat resulteerde in een extra diepe en bijzondere ervaring. Je mag zomaar achter de voordeur kijken!

Volg Ralda
Ben je benieuwd naar de avonturen van Ralda, zou je wel een keer mee op reis willen of zou je juist wel internationaal willen dansen? Kijk dan eens op staging2.ralda.nl of volg Ralda op Facebook. De groep heeft dansgroepen vanaf 4 jaar en qua orkesten voor elk wat wils. Iedereen is welkom bij Ralda!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.