csi salland ondersteunt dit jaar team lef

Stichting Lef Raalte ondersteunt, neemt deel aan en/of organiseert evenementen ten behoeve van – bij voorkeur – regionale goede doelen. Hoog op de agenda staat deelname door Team Lef aan de jaarlijkse Roparun, de ruim 500 kilometer lange estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waarbij geld opgehaald wordt voor mensen met kanker.

Voor het eerst werd vorig jaar een spelelement met ideële doelstelling aan de Sallandse ondernemersavond toegevoegd. Elk bedrijf koopt lootjes, waarmee ze gekoppeld worden aan een ruiter. Wint de ruiter de rubriek, dan mag de vertegenwoordiger namens het bedrijf de prijs aan de ruiter uitreiken en de cheque aan Team Lef. Zo mocht Jan Schuttert vorig jaar een cheque ter waarde van 2.000 euro overhandigen aan de Sterre Stichting (zie foto).

Het Grand National Team uit Urk, dat vrijdagavond met haar supersnelle Shetland pony’s naar Mariënheem komt, schenkt de vergoeding aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

CSI Salland zal vier dagen lang schitterende paardensport bieden en gezellige feestavonden op vrijdag en zaterdag. Op zaterdag 1 oktober is er een kindermiddag van 13.00 tot 15.30 uur met diverse activiteiten en een clown. De toegang is gratis. staging2.csisalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.