carolien auto immuunziekte

Zijn immuunsysteem optimaliseren we eerst door het brein te trainen om in de alfa staat te komen. Wanneer ons brein alfa golven produceert, voelen we ons plezierig, kalm, uitgerust, ontspannen en tegelijkertijd helder en geconcentreerd waardoor je optimaal gebruik maakt van je hersencapaciteit.

Ons brein is gemakkelijk te trainen om deze ontspannen staat te gebruiken in allerlei situaties, bijvoorbeeld rustig blijven bij de tandarts, tijdens onderzoek in de MRI scan (de tunnel), bij toetsen, sollicitaties. Door vaker je hersenen te trainen en de alfastaat te gebruiken heb je betere concentratie, meer zelfvertrouwen, kun je beter inslapen, doorslapen, heb je minder stress en dat is goed voor alle ziektes!

Nationaal MS-center; ‘Wetenschappers hebben het immuunsysteem leren activeren via een vaccinatie, om zo het lichaam te verdedigen tegen mogelijk gevaarlijke infecties. Maar als het immuunsysteem te actief is, verdwijnt het evenwicht en worden sommige lichaamsweefsels verkeerd herkend worden door het immuunsysteem. Het immuunsysteem “verdraagt” in dat geval een bepaald orgaan of weefsel niet meer. dan volgt er schade aan de lichaamseigen cellen. Bij MS “verdraagt” het immuunsysteem het beschermende laagje in de zenuwen in de hersenen niet meer zoals voorheen.’  

Auto-immuunziekte wil ook zeggen dat naast het immuunsysteem er ergens iets in zijn systeem tegen hemzelf werkt. Dan is het belangrijk oude overtuigingen, gedrag, emoties, voeding, erfelijk materiaal te vinden welke tegen hem werkt.  Door andere voeding (middelen), stimuleren van de bloedsomloop en lymphestroom kwam hij al snel in gelukkiger gemoedstoestand. Daarna leert hij snel en gemakkelijk nog beter zijn geestkracht positief en opbouwend voor zijn welzijn te gebruiken.  Hij voelt zich dan snel beter, ervaart veel meer verlichting.

En dit gaat langzaam over op zijn omgeving. Hij borstelt hun hond. Uit zijn lichaam komt een kracht met wens erin dat het heupprobleem van zijn hond beter wordt. De stroming gaat via zijn hart door zijn arm naar de hond. De hond voelt het meteen en blijft rustig staan. Het voelt goed voor de man, hij is gelukkig. De man kan deze levenswijze vrij gemakkelijk invoeren en na een paar weken zijn de ontstekingswaarden zijn al flink gedaald. Volhouden dus.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.